streda 29. augusta 2012

Maite tento víkend na festivale People en Espaňol


Už tento víkend sa Maite objaví na festivale časopisu "People en Espaňol". Bude sa konať aj autogramiáda, na ktorej bude Maite prítomná. Okrem nej sa tam objavia aj hviezdy ako Dávid Zepeda, či populárna herečka Telemunda Gaby Espino. Maite si chce tento deň vychutnať so svojimi fanúšikmi a tiež aj so svojimi kolegami.

Photoshoot 0.1 2010


Maite a Mane s fanúšikmi






Maite v novej reklame od Televisy


Maite sa objaví v novej reklame od televíznej spoločnosti Televisy. V tejto reklame bude s hercom Dávidom Zepedom. Tento pár by si veľa fanúšikov želalo vidieť v spoločnej telenovele. Zatiaľ sa musia iba uspokojiť s reklamou.





piatok 17. augusta 2012

Preklad piesne Te daré mi corazón


Maite Perroni - Dám ti svoje srdce

Existuje je niečo, čo máš vo svojom pohľade
Čo vidím v tvojich očiach ma jednoducho odzbrojuje
Čo trocha, trošička otvára moju dušu, aj keď som sa ju snažila zavrieť
To mi pripomína, že môžeš navždy žiť vo mne

Existuje niečo, čo skrýva tvoj úsmev
Ktorý aj bez dotyku ma nežne hladí
Ktorý ma napĺňa vždy ilúziami
A robí ma zamilovanou každú sekundu do teba viac

Tentokrát nebudem dbať na dôvod
Budem ťa milovať každú sekundu tohto a všetkých mojich životov
Naplním tvoje rána ilúziami
Kúsok mesiaca ti dám každý deň

Dám ti svoje srdce

Ty, ktorý vieš všetky moje tajomstvá
Ktorý máš všetky kľúče od mojich pocitov
Ty vyriešiš moje hlavolamy
Hráš sa so všetkými mojimi kúskami a učíš ma cítiť

Tentokrát nebudem dbať na dôvod
Budem ťa milovať každú sekundu tohto a všetkých mojich životov
Naplním tvoje rána ilúziami
Kúsok mesiaca ti dám každý deň

Dám ti svoje srdce

Ty, ktorý sa objavuješ vo všetkých mojich snoch
Keď nie si po mojom boku, objímam tvoju myseľ
Ty, ktorý ma neopúšťaš v žiaden moment, si všetko, čo chcem
Nič nebude tak ako doteraz


Tentokrát nebudem dbať na dôvod
Budem ťa milovať každú sekundu tohto a všetkých mojich životov
Naplním tvoje rána ilúziami
Kúsok mesiaca ti dám každý deň

Dám ti svoje srdce
Dám ti svoje srdce
Dám ti svoje srdce












Maite odporúča výrobky Proactiv




Dnes je deň, kedy reflektory ukazujú na jasnú hviezdu v Mexicu - Maite Perroni. Maite sa stala medzinárodné známou ako Lupita v seriáli Rebelde a tiež ako súčasť skupiny RBD, ktorá predala viac ako 57 miliónov albumov po celom svete. 

Maite bola na fotení v Los Angeles a bude novou tvárou kampane výrobkov na tvár značky Proactiv. Ale ako to herečka robí, že si udržiava takú krásnu pleť? Herečka, ktorá bola pomenovaná ako Kráľovná telenoviel vysvetlila, že túto kampaň robí preto, aby ukázala ľuďom, že byť pred kamerami, byť slávny, neznamená byť aj dokonalý. Dôležité je, nielen vyzerať dobre, ale hlavne cítiť sa dobre. Mať zdravý životný štýl. U nej k týmto zmenám došlo, keď začala používať výrobky Proactiv a ona ich môže iba odporučiť. Odporúča navštíviť značku na internete a pozrieť si čo ponúka on-line a každý si môže vybrať ten výrobok, ktorý najviac zodpovedá jeho potrebám. Každý je iný.

V nabitom programe v Los Angeles, Maite nebola iba na fotení, ale rovnako sa venovala aj svojim fanúšikom, ktorí ju tam vrelo privítali. 

Úprimne povedané, ona je krásna žena, nielen krásna, ale aj veľmi talentovaná. Teraz je spokojná vo svojej novej telenovele Cachito de Cielo a v novembri bude mať premiéru jej film. Či sa Maite vydá aj na sólovú spevácku kariéru je stále otázne. 

štvrtok 16. augusta 2012

Daj vedieť Maite, že sa ti páči jej nový song :)


Maite na svojom Twitcame žiadala nás fanúšikov, aby sme jej dali vedieť, či sa nám páči jej nový song  Te daré mi corazón. A práve preto prichádza oficiálny fanclub Maite Perroni na Slovensku - Maite Sonrie Slovakia s projektom, ako ukázať Maite, že na Slovensku sa nám páči jej nová pieseň.

 Ako môžete vidieť na obrázku, je to veľmi jednoduché. Každý, kto si vypočul novú pieseň a páči sa mu a má Twitter, nech na svojom Twitteri dneska zdieľa tento tweet.

,,@MaiteOficial Eslovaquia está enamorada de tu nueva canción #TeDaréMiCorazón!!! Te amamos!!!"

V preklade: ,,Slovensko je zamilované do tvojej novej piesne Te daré mi corazón !!! Milujeme ťa !!!"
Ak sa vám pieseň páči, dajte to Maite vedieť a možno nás prekvapí a už čoskoro urobí pre svojich fans aj celé Cdčko, bo ako povedala na Twitcame, všetko je v našich rukách.


streda 15. augusta 2012

Twitcam s Maite


Ako sme vás informovali, včera sa konal Twitcam s Maite Perroni. Pre nás nebol práve v priaznivom čase, keďže bol o druhej v noci, ale aj napriek tomu ho sledovalo veľa Slovákov. Ale teraz viac k samotnému Twitcamu, aby ste sa tí, čo ste nesledovali dozvedeli, čo všetko dôležité v ňom padlo, na aké otázky Maite odpovedala a podobne.

Na začiatku Twitcamu sa Maite poďakovala všetkým svojim fanúšikom za ich podporu, za to že sú stále s ňou, poďakovala za to, že dosiahla milión sledovateľov na Twitteri a samozrejme sa poďakovala aj celej Európe, lebo vedela, že pre Európanov je ten čas veľmi nepriaznivý (2:00-3:00 v noci, v Rusku bolo dokonca 5:00). Povedala, že nám odpovie na naše otázky a potom nám povie o veľmi dôležitom prekvapení. Maite vyzerala naozaj krásne, bola úvoľnená, usmievavá. Za ňou bol veľký plagát jej nového singla Te daré mi corazón. 

A hneď na začiatku sa podarilo to, že pozdravila aj Slovensko.

 ,,Posielam bozky všetkým ľuďom zo Slovenska, ktorí sú tu, ktorí nespia, aj keď je skoro ráno a viem, že to bolo pre nich veľmi neskoro. Veľmi pekne ďakujem!" 

Ďalej pozdravila ďalšie krajiny a potom začala hovoriť o svojom veľkom prekvapení, ktorým bola jej nová pieseň Te daré mi corazón, ktorá práve včera vyšla celá a mohli sme si ju zakúpiť na Youtube. Maite ale nahrala túto pieseň na svoj nový kanál na youtube a aj so slovami piesne.

Maite ďalej pozdravila Španielsko a hovorila o tom, ako veľmi by chcela ísť do Madridu, Barcelony, do celého Španielska, pretože táto krajina je jedna z prvých, kde vznikli jej fancluby, kde sa objavili pohromade jej Maititos, Perronitos. 

Maite hovorila o svojej piesni Te daré mi corazón, že je to jej nový experiment, nový projekt ako byť v spojení s fanúšikmi, lebo viacerí sa pýtali aj na jej hudobný počin a že ju veľmi zaujíma, či sa nám pieseň páči, alebo nepáči, že veľmi chce vedieť naše názory a že to jej darček pre nás. 

Otázkou na Maite bolo, či by sa jej páčilo mať aj vlastné cdčko. Maite odpovedala, že nevie, lebo má teraz veľa prianí na svojej ceste kariérou a že to všetko závisí aj od nás, že chce vedieť naše názory na Te daré mi corazón a všetko sa uvidí, čo bude ďalej.

Maite spomínala aj svoj film, ktorý by mal premiéru v novembri a tiež hovorila aj o svojej telenovele Cachito de Cielo. Tiež hovorila, že má veľkú radosť, že sa stala tvárou Proactiv ako prvá latinoameričanka. 
Ďalšia otázka, ktoré padla bolo, s kým by Maite chcela mať duet. Maite povedala, že je to veľmi veľa ľudí, ale jej idol je Ricky Martin. 

Počas Twitcam jej napísal aj Mane, že sa pozerá na najkrajšiu ženu na svete. Maite sa zasmiala, poslala mu bozk a samozrejme odkázala, že ho miluje.

Maite sa tiež vyjadrila k tomu, prečo sa menil čas Twitcamu. Veľa ľudí z Mexica a Latinskej Ameriky jej písali, že o tretej je to veľmi skoro, že sú v prácu, alebo v škole (pozn. viem, že sú prázdniny, ale tam to možno je inak, alebo sú v nejakých jazykovkách, no proste povedala univerzity) a tak teda prehodila ten čas neskoršie a zase nastala vzbura z Európy, že to tým pádom bude o 2-3 v noci a že je veľmi rada, že sme aj tak hore, alebo sme vstali na Twitcam a že nám veľmi pekne ďakuje, že sme s ňou.

Maite ďalej hovorila, že bola veľmi šťastná, keď Mexico vyhralo zlato na Olympiáde, že Mexico je veľmi šťastné, že to bolo veľký sen a že teraz je v Mexicu šťastná nálada, ľudia sa stále tešia.

Maite potom odpovedala na otázku, aká jej pieseň najobľúbenejšia, ale povedala, že ich je veľa v tomto momente nemá obľúbenú pieseň. Ďalšia otázka sa týka toho, ktorá z jej postáv z jej telenoviel je jej najobľúbenejšia a povedala dve, ktoré sme mali možnosť vidieť aj my a to Marichuy z Cuidádo con el ángel a Lucreciu z Mi Pecado.

Vyjadrila sa k tomu, že aj na budúci rok by chcela oslavovať Deň Maite Perroni so svojimi fanúšikmi, tak ako to bolo tento rok. Že bude oslovovať a pripraví mnoho prekvapení.

Maite hovorila aj o tom, či sa jej páči byť viac herečkou, alebo speváčkou, že sú to dve odlišné veci a páči sa jej obidve. Maite sa priznala, že veľmi verí na priateľstvo a tiež že verí aj na mágiu. 
Najviac ju v živote motivuje veľa vecí, ale hlavne ju motivuje jej rodina, jej sny a tiež aj všetci ľudia, ktorí sú v jej blízkosti, keď má ťažké chvíle a podávajú jej svoju pomocnú ruku. 

Na otázku z akým hercom by chcela hrať najbližšie, povedala, že nevie, že nemá žiaden nápad a že po Cachito de Cielo má naplánovaných veľa vecí. Tiež pozdravila aj fanúšikov Fora Univision, všetkých svojich Chaverronis, Levyronnis a tiež venovala pozdrav aj časopisu People en Espaňol.

Veľmi vtipne odpovedala na otázku, na čo prvé myslí, keď vstane. Maite povedala, že na čo prvé myslí je to, že je hladná :D

Prekvapením teda bola jej pieseň Te dáre mi corazón, ktorá vyšla v ten deň, dala sa kúpiť už na iTunes. Táto pieseň je venovala z celej lásky nám jej fanúšikom, je to téma ktorú komponoval pre Maite Mane a ona je veľmi zvedavá na komentáre, na to ak sa nám páči. 

Maite ďalej hovorila, že by rada vrátila aj do divadla. Pretože je veľmi dôležité pre jej kariéru rovnako ako televízia. Cez voľné večery Maite rada večeria, chodí von so svojimi priateľkami, je s rodinou, Manem, chodí do divadla, alebo do kina, robí veľa vecí.

Jej najobľúbenejším miesto v Mexicu je jej dom, jej posteľ, jej kuchyňa, ale je veľmi hrdá na Mexico, je hrdá Mexičanka, veľmi miluje Mexicu. Páči sa jej jeho kultúra, história, miesta, všetko. 

Veľa ľudí sa pýtalo, či by Maite chcela prísť do Európy. Maite sa zasmiala a povedala, aby sme ju pozvali :D

K záveru ešte hovorila o svojej neterke, Mile, ktorá je dcérkou jej brata Adolfa, ktorá má 5 mesiacov a je jej veľká láska. 

Nakoniec sa Maite znova poďakovala za podporu fanúšikov, za ich lásku, za to že sledovali Twitcam a poslala veľa bozkov. 




utorok 14. augusta 2012

Te daré mi corazón


Konečne si môžeme vypočuť celú pieseň od Maite ... Te daré mi corazón - http://www.youtube.com/watch?v=Vh4HfB7GKwg&feature=player_embedded

Twitcam s Maite


Dnes, teda pre nás už zajtra ráno sa bude konať Twitcam s Maite. Twitcam bude o 7 večer u nej v Mexicu, to pre nás znamená, že bude o 2 v noci. Pevne verím, že sa aj tak nájdu verní fanúšikovia Maite, ktorí ostanú hore a ukážu jej, že Slovensko je s ňou. 

pondelok 13. augusta 2012

Maite odmieta kritiku svojej novely


Maite Perroni odmieta kritiku svojej telenovely Cachito de Cielo, v ktorej hrá hlavnú postavu. Hovorí, že ide o zábavný príbeh a nie o to, aby si zo všetkého robili srandu, ako túto telenovelu kritizuje katolícke náboženstvo.
Kritiku vyvolal zmätok u divákov kvôli príbehu, že kňaz sa zamiluje do mladého dievčaťa a chce ju zviesť. Herečka, ale dala na vedomie, že všetko sa to deje s absolútnym rešpektom k presvedčeniu ľudí, ktorí veria v Boha a vyznávajú náboženstvo. (pozn: čo sú v Mexicu viac menej všetci, lebo Mexico je veľmi náboženská krajina).
,,Cachito de Cielo je príbeh, ktorý už od začiatku ukazuje, že ide o komédiu, keď mladý futbalista umiera a ide do neba, kde zistili, že urobili chybu a on nemal zomrieť, tak ho posielajú späť na Zem, ale v tele kňaza. A zrazu je to veľmi vtipné, keď musí ako kňaz riešiť svoje problémy. Nie je to vôbec myslené, že by páchal niečo zlé, nejaký trestný čin na niekom, alebo niečom!"
Maite povedala, že väčšina ľudí už pochopila dej, ale aj napriek tomu sa príbeh telenovely musel pozmeniť. Maite tiež povedala, že kňaz, ktorého hrá Pedro Fernández mal poslanie byť kňaz, ale tým, že do jeho tela vstúpil úplne iný človek, toto poslanie už nie je také, aké by malo byť, pretože v jeho tele je človek, ktorý kňazom predtým nebol a prechováva veľmi silné city k žene.
,,Nie je to postavené na tom, aby sa niekto vysmieval kňazovi. Je však kňazom v ťažkostiach. Je jednoducho uväznení v tele kňaza a nevie sa dostať von!"
Maite ešte na záver dodala, že príbeh sa zmení a dostane iný cieľ a ľudia sa už teraz môžu tešiť na tieto zmeny.


Maite navrhla kabelku


V septembri v niektorých krajinách bude vychádzať časopis Vogue a bude sa konať akcia Vogue Fashion Night Out. Cieľom tejto akcie je podporiť spotrebu módy. 

Herečka Maite Perroni bola pred pár dňami v butiku Maria Hernandéza, aby navrhla kabelku, ktorá bude vystavená na tejto akcii, ktorá sa bude konať aj v Mexicu, v druhom septembrovom týždni.

Iniciatíva obrázku, ktorý sa nachádza na kabelke pochádza z nadácie Baja Una Estrella Foundation, ktorú podporuje niekoľko známych osobností v Mexicu a jej úlohou je zmierniť chudobu v Mexicu. Príjmy z predaja, ktoré Maite získa by mala venovať na sociálne práce, ktoré vykonáva práve táto nadácia. 


streda 8. augusta 2012

Priateľ Maite hovorí o ich vzťahu a o jej telenovele


Priateľ Maite Perroni, Mane de la Parra, vraví, že telenovela kde spolu hrajú Cachito de cielo je veľmi zábavná a on sám ju rád sleduje.
,,Pozerám sa na to ako na show a stále sa musím smiať. Myslím, že herci sú skvelí a telenovela bola dobre prijatá a získala si publikum, ktoré ešte telenovely nemali!"
Spevák a herec tiež hovoril aj o svojom vzťahu s Maite Perroni. Obaja sú teraz zaneprázdnení svojou prácou. Maite natáčaním Cachito de Cielo a Mane začne čoskoro natáčať svoju novú telenovelu Corona de lágrimas. Poznamenal ale to, že ako pár majú tú výhodu, že obaja pracujú pre spoločnú televíznu spoločnosť, Televisu. A že vždy si vedia nájsť čas jeden na druhého.
Mane tiež priznal, že počul veľa kritík na telenovelu Cachito de cielo, no na svoju priateľku Maite Perroni nepočul ani jednu.
,,Myslím, že na začiatku telenovely bolo pre ľudí našej kultúry ťažké pochopiť lásku kňaza ku žene, ale neskôr ľudia zabudli, že postava v románe nie je skutočný kňaz, je to len kostým!"


BECALOS PHOTOSHOOT 2012




Backstage Proactiv




MARIO HERNÁNDEZ BOUTIQUE 2012








Maite blahoželala Christiánovi k narodeninám


Včera 7. augusta herec a spevák, bývalý člen skupiny RBD - Christian Chávez oslávil svoje 29 narodeniny. Všetci vieme, že Christian je kresťan a priateľ s Maite Perroni a výsledok toho bolo aj jej blahoželanie k jeho narodeninám. Maite mu poslala svoje blahoželanie cez sociálnu sieť Twitter.


,,Dnes sú narodeniny spievajúceho kráľa Dávida. Všetko najlepšie môjmu bratovi Christianovi Chávezovi, ktorého milujem veľmi. Želám ti všetko najlepšie a nech si stále viac šťastný. Oslavujeme!"


utorok 7. augusta 2012

Maite tvárou reklamy PROACTIV




Maite Perroni sa stala tvárou reklamy Proactiv. Túto značku reprezentujú tiež mená ako Justin Bieber, Jessica Simpson, Katy Perry, či Avril Lavigne.

,,Prosím, pridajte a k nám a privítajme vrelo superstar Maite Perroni do rodiny Proactiv," objavilo sa na Twitteri známej značky.

A my sa už iba môžeme tešiť, kedy uvidíme Maite v ich reklame.

Maite krstnou mamou reštaurácie


Priateľ Maite Perroni, Mane de la Parra, si splnil svoj sen a tento víkend v prístave Veraczruz otvoril svoju reštauráciu. Miesto ma unikátny názov - La Jarochita.

Mane de la Parra mal dve špeciálne krstné mamy - svoju priateľku Maite Perroni a svoju sestru Alondru de la Parra. 

,,Všetci sme sem prišli, aby sme mohli spoznať jeho novú reštauráciu - La Jarochita. Obdivujem Maneho každý deň, som veľmi hrdá na neho a je v tom stále viac lásky, pretože keď obdivuješ osobu, ktorú miluješ, láska stále narastá," povedala Maite Perroni.

Aj Alondra de la Parra je hrdá na svojho brata: ,,Som veľmi hrdá na neho a som tu, aby som ho podporila."

Na druhej strane Maite Perroni si pochvaľuje svoju telenovelu Cachito de cielo. ,,Je to tak, príbeh sa upravuje, som veľmi šťastná, pretože každý deň experimentujeme s týmto príbehom, novými spôsobmi prezentujeme lásku, našťastie ľudia veľmi rýchlo pochopili dynamiku príbehu, ktorý je komédiou, ale zároveň je to aj milostný príbeh a ľudia sa chcú baviť," dodala Maite. 

streda 1. augusta 2012

AKTUÁLKA

Ahojte všetci fanúšikovia Maite :)

Dnes nám začal august a je to poriadne poznať, lebo je úplne horúco, ale tak nesťažujem sa :) Ešte nám ostáva jeden mesiac prázdnin a treba si ho užiť!

Nuž a keďže je začiatok nového mesiaca máme tu aj novú fotku mesiaca :)

Iste ste si všimli pár drobných noviniek na stránke a to v prvom rade nový vzhľad, ktorý sa vám dúfam páči :)

Pribudli veci ak k telenovele Nespútaný anjel, a okrem fotografií si môžete pozrieť aj zaujímavosti zo zákulisia, napr. aj o tom aké malo Cuidado con el ángel pracovné názvy, priznávam sa podľa mňa strašné :D

Nuž a dnes keďže nestiham časovo som pridala pár fotografií, prevažne zo zákulisia Triunfo del amor :)

!!! Dôležité - nezabúdajte na našu súťaž o plagát Maite a Williama, podrobnosti sa dozviete >>>>>>> TU Zapojte sa, možno sa šťastie usmeje práve na vás :)

Veronica

Triunfo del amor


Triunfo del amor



Triunfo del amor



Triunfo del amor




Triunfo del amor




Triunfo del amor


Triunfo del amor


Triunfo del amor