piatok 17. augusta 2012

Maite odporúča výrobky Proactiv




Dnes je deň, kedy reflektory ukazujú na jasnú hviezdu v Mexicu - Maite Perroni. Maite sa stala medzinárodné známou ako Lupita v seriáli Rebelde a tiež ako súčasť skupiny RBD, ktorá predala viac ako 57 miliónov albumov po celom svete. 

Maite bola na fotení v Los Angeles a bude novou tvárou kampane výrobkov na tvár značky Proactiv. Ale ako to herečka robí, že si udržiava takú krásnu pleť? Herečka, ktorá bola pomenovaná ako Kráľovná telenoviel vysvetlila, že túto kampaň robí preto, aby ukázala ľuďom, že byť pred kamerami, byť slávny, neznamená byť aj dokonalý. Dôležité je, nielen vyzerať dobre, ale hlavne cítiť sa dobre. Mať zdravý životný štýl. U nej k týmto zmenám došlo, keď začala používať výrobky Proactiv a ona ich môže iba odporučiť. Odporúča navštíviť značku na internete a pozrieť si čo ponúka on-line a každý si môže vybrať ten výrobok, ktorý najviac zodpovedá jeho potrebám. Každý je iný.

V nabitom programe v Los Angeles, Maite nebola iba na fotení, ale rovnako sa venovala aj svojim fanúšikom, ktorí ju tam vrelo privítali. 

Úprimne povedané, ona je krásna žena, nielen krásna, ale aj veľmi talentovaná. Teraz je spokojná vo svojej novej telenovele Cachito de Cielo a v novembri bude mať premiéru jej film. Či sa Maite vydá aj na sólovú spevácku kariéru je stále otázne. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára