pondelok 13. augusta 2012

Maite odmieta kritiku svojej novely


Maite Perroni odmieta kritiku svojej telenovely Cachito de Cielo, v ktorej hrá hlavnú postavu. Hovorí, že ide o zábavný príbeh a nie o to, aby si zo všetkého robili srandu, ako túto telenovelu kritizuje katolícke náboženstvo.
Kritiku vyvolal zmätok u divákov kvôli príbehu, že kňaz sa zamiluje do mladého dievčaťa a chce ju zviesť. Herečka, ale dala na vedomie, že všetko sa to deje s absolútnym rešpektom k presvedčeniu ľudí, ktorí veria v Boha a vyznávajú náboženstvo. (pozn: čo sú v Mexicu viac menej všetci, lebo Mexico je veľmi náboženská krajina).
,,Cachito de Cielo je príbeh, ktorý už od začiatku ukazuje, že ide o komédiu, keď mladý futbalista umiera a ide do neba, kde zistili, že urobili chybu a on nemal zomrieť, tak ho posielajú späť na Zem, ale v tele kňaza. A zrazu je to veľmi vtipné, keď musí ako kňaz riešiť svoje problémy. Nie je to vôbec myslené, že by páchal niečo zlé, nejaký trestný čin na niekom, alebo niečom!"
Maite povedala, že väčšina ľudí už pochopila dej, ale aj napriek tomu sa príbeh telenovely musel pozmeniť. Maite tiež povedala, že kňaz, ktorého hrá Pedro Fernández mal poslanie byť kňaz, ale tým, že do jeho tela vstúpil úplne iný človek, toto poslanie už nie je také, aké by malo byť, pretože v jeho tele je človek, ktorý kňazom predtým nebol a prechováva veľmi silné city k žene.
,,Nie je to postavené na tom, aby sa niekto vysmieval kňazovi. Je však kňazom v ťažkostiach. Je jednoducho uväznení v tele kňaza a nevie sa dostať von!"
Maite ešte na záver dodala, že príbeh sa zmení a dostane iný cieľ a ľudia sa už teraz môžu tešiť na tieto zmeny.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára