streda 15. augusta 2012

Twitcam s Maite


Ako sme vás informovali, včera sa konal Twitcam s Maite Perroni. Pre nás nebol práve v priaznivom čase, keďže bol o druhej v noci, ale aj napriek tomu ho sledovalo veľa Slovákov. Ale teraz viac k samotnému Twitcamu, aby ste sa tí, čo ste nesledovali dozvedeli, čo všetko dôležité v ňom padlo, na aké otázky Maite odpovedala a podobne.

Na začiatku Twitcamu sa Maite poďakovala všetkým svojim fanúšikom za ich podporu, za to že sú stále s ňou, poďakovala za to, že dosiahla milión sledovateľov na Twitteri a samozrejme sa poďakovala aj celej Európe, lebo vedela, že pre Európanov je ten čas veľmi nepriaznivý (2:00-3:00 v noci, v Rusku bolo dokonca 5:00). Povedala, že nám odpovie na naše otázky a potom nám povie o veľmi dôležitom prekvapení. Maite vyzerala naozaj krásne, bola úvoľnená, usmievavá. Za ňou bol veľký plagát jej nového singla Te daré mi corazón. 

A hneď na začiatku sa podarilo to, že pozdravila aj Slovensko.

 ,,Posielam bozky všetkým ľuďom zo Slovenska, ktorí sú tu, ktorí nespia, aj keď je skoro ráno a viem, že to bolo pre nich veľmi neskoro. Veľmi pekne ďakujem!" 

Ďalej pozdravila ďalšie krajiny a potom začala hovoriť o svojom veľkom prekvapení, ktorým bola jej nová pieseň Te daré mi corazón, ktorá práve včera vyšla celá a mohli sme si ju zakúpiť na Youtube. Maite ale nahrala túto pieseň na svoj nový kanál na youtube a aj so slovami piesne.

Maite ďalej pozdravila Španielsko a hovorila o tom, ako veľmi by chcela ísť do Madridu, Barcelony, do celého Španielska, pretože táto krajina je jedna z prvých, kde vznikli jej fancluby, kde sa objavili pohromade jej Maititos, Perronitos. 

Maite hovorila o svojej piesni Te daré mi corazón, že je to jej nový experiment, nový projekt ako byť v spojení s fanúšikmi, lebo viacerí sa pýtali aj na jej hudobný počin a že ju veľmi zaujíma, či sa nám pieseň páči, alebo nepáči, že veľmi chce vedieť naše názory a že to jej darček pre nás. 

Otázkou na Maite bolo, či by sa jej páčilo mať aj vlastné cdčko. Maite odpovedala, že nevie, lebo má teraz veľa prianí na svojej ceste kariérou a že to všetko závisí aj od nás, že chce vedieť naše názory na Te daré mi corazón a všetko sa uvidí, čo bude ďalej.

Maite spomínala aj svoj film, ktorý by mal premiéru v novembri a tiež hovorila aj o svojej telenovele Cachito de Cielo. Tiež hovorila, že má veľkú radosť, že sa stala tvárou Proactiv ako prvá latinoameričanka. 
Ďalšia otázka, ktoré padla bolo, s kým by Maite chcela mať duet. Maite povedala, že je to veľmi veľa ľudí, ale jej idol je Ricky Martin. 

Počas Twitcam jej napísal aj Mane, že sa pozerá na najkrajšiu ženu na svete. Maite sa zasmiala, poslala mu bozk a samozrejme odkázala, že ho miluje.

Maite sa tiež vyjadrila k tomu, prečo sa menil čas Twitcamu. Veľa ľudí z Mexica a Latinskej Ameriky jej písali, že o tretej je to veľmi skoro, že sú v prácu, alebo v škole (pozn. viem, že sú prázdniny, ale tam to možno je inak, alebo sú v nejakých jazykovkách, no proste povedala univerzity) a tak teda prehodila ten čas neskoršie a zase nastala vzbura z Európy, že to tým pádom bude o 2-3 v noci a že je veľmi rada, že sme aj tak hore, alebo sme vstali na Twitcam a že nám veľmi pekne ďakuje, že sme s ňou.

Maite ďalej hovorila, že bola veľmi šťastná, keď Mexico vyhralo zlato na Olympiáde, že Mexico je veľmi šťastné, že to bolo veľký sen a že teraz je v Mexicu šťastná nálada, ľudia sa stále tešia.

Maite potom odpovedala na otázku, aká jej pieseň najobľúbenejšia, ale povedala, že ich je veľa v tomto momente nemá obľúbenú pieseň. Ďalšia otázka sa týka toho, ktorá z jej postáv z jej telenoviel je jej najobľúbenejšia a povedala dve, ktoré sme mali možnosť vidieť aj my a to Marichuy z Cuidádo con el ángel a Lucreciu z Mi Pecado.

Vyjadrila sa k tomu, že aj na budúci rok by chcela oslavovať Deň Maite Perroni so svojimi fanúšikmi, tak ako to bolo tento rok. Že bude oslovovať a pripraví mnoho prekvapení.

Maite hovorila aj o tom, či sa jej páči byť viac herečkou, alebo speváčkou, že sú to dve odlišné veci a páči sa jej obidve. Maite sa priznala, že veľmi verí na priateľstvo a tiež že verí aj na mágiu. 
Najviac ju v živote motivuje veľa vecí, ale hlavne ju motivuje jej rodina, jej sny a tiež aj všetci ľudia, ktorí sú v jej blízkosti, keď má ťažké chvíle a podávajú jej svoju pomocnú ruku. 

Na otázku z akým hercom by chcela hrať najbližšie, povedala, že nevie, že nemá žiaden nápad a že po Cachito de Cielo má naplánovaných veľa vecí. Tiež pozdravila aj fanúšikov Fora Univision, všetkých svojich Chaverronis, Levyronnis a tiež venovala pozdrav aj časopisu People en Espaňol.

Veľmi vtipne odpovedala na otázku, na čo prvé myslí, keď vstane. Maite povedala, že na čo prvé myslí je to, že je hladná :D

Prekvapením teda bola jej pieseň Te dáre mi corazón, ktorá vyšla v ten deň, dala sa kúpiť už na iTunes. Táto pieseň je venovala z celej lásky nám jej fanúšikom, je to téma ktorú komponoval pre Maite Mane a ona je veľmi zvedavá na komentáre, na to ak sa nám páči. 

Maite ďalej hovorila, že by rada vrátila aj do divadla. Pretože je veľmi dôležité pre jej kariéru rovnako ako televízia. Cez voľné večery Maite rada večeria, chodí von so svojimi priateľkami, je s rodinou, Manem, chodí do divadla, alebo do kina, robí veľa vecí.

Jej najobľúbenejším miesto v Mexicu je jej dom, jej posteľ, jej kuchyňa, ale je veľmi hrdá na Mexico, je hrdá Mexičanka, veľmi miluje Mexicu. Páči sa jej jeho kultúra, história, miesta, všetko. 

Veľa ľudí sa pýtalo, či by Maite chcela prísť do Európy. Maite sa zasmiala a povedala, aby sme ju pozvali :D

K záveru ešte hovorila o svojej neterke, Mile, ktorá je dcérkou jej brata Adolfa, ktorá má 5 mesiacov a je jej veľká láska. 

Nakoniec sa Maite znova poďakovala za podporu fanúšikov, za ich lásku, za to že sledovali Twitcam a poslala veľa bozkov. 




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára