pondelok 23. apríla 2012

Maite a Mane v spoločnej telenovele


LÁSKA: MAITE A MANE V TELENOVELE

Láska a dôvera medzi Maite a Mane nie len súčasťou reality, ale bude tiež súčasťou novej telenovely "Cachito de cielo", ktorá začne 11. júna 2012.

V telenovele budú hrať pár, ktorý je veľmi zamilovaný a chce sa zosobášiť. Ale hlavný hrdina umiera a jeho duša je reinkarnovaná do kňaza, ktorého bude hrať Pedro Fernández a z tohto dôvodu si Mane zahrá iba niečo cez 20 kapitolách.

,,Aj keď si tam zahrám iba veľmi krátko, zasiahnem do života hlavného hrdinu, ktorého nazývajú Cachito. Je to naozaj úžasne pracovať s Maite, pretože v mnohých prípadoch, to čo nám chýba ako páru je čas, môžeme byť spolu a užijeme si pritom veľa zábavy," povedal Mane.

Pedro Fernández si zahrá v telenovele kňaza a spoločne s Maite by mali naspievať pieseň na tému lásky.

,,Obaja majú skvelé hlasy a samozrejme, že plánujeme, aby naspievali duet ako protagonisti telenovely. Pedro bol zvolený ako hlavný hrdina aj preto, lebo má obrovský zmysel pre humor a potrebovali sme niekoho ako je Maite, ktorá je veľmi mladá a prirodzene krásna," povedal režisér.

Príbeh napísal Mario Schajris, ktorý napísal napríklad aj novelu "Una familia con suerte", ktorá iba pred pár mesiacmi skončila. V tejto zábavnej komédií si ďalej zahrajú: Jorge Poza, Azela Robinson, Cynhtia Klitbo a ďalší ...

Mane de la Parra je nie je rád iba preto, že môže spolupracovať s Maite, ale aj preto, že si zahrá postavu, ktorá bude hrať futbal. ,,Je to skvelé, že budem hrať futbal, je to jeden z mojich nedokončených snov. A som nadšený, lebo je to moja prvá postava, ktorá nemá nič spoločné s hudbou a je to veľká výzva, zobrazuje ma to v rozmanitosti a ja dúfam, že uspejem," dodal Mane de la Parra, protagonista filmu "El cielo en tu mirada".

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára