pondelok 16. júla 2012

AKTUÁLKA


V novej aktuálke pribudli všetky nové PHOTOSHOOTY za rok 2012 a aj SCANY z roku 2012. Pridali sme PROMO FOTKY k telenovele Cachito de cielo. Fotografie z koncertu Christiána Cháveza, kde si s Maite zaspievali novú pieseň Tatujajes a tiež zaspomínali aj na RBD piesňou Un poco de tu amor. Pridali sme aj dva plagáty k reklame COPPEL. A fotografie Maite s jej priateľmi, či hereckými kolegami. A najnovšie fotky Maite na stretnutí s fanúšikmi MAGNUM BOUTIQUE. 

Tiež aj dva staronové články o tom, že Maite si poranila zápästie a tiež aj o jej možnom návrate k hudbe. Dodávame ešte, že telenovela Cachito de cielo, ktorá sa momentálne točí, by mala mať svoje finále v októbri.

Na stretnutí s fanúšikmi MAGNUM BOUTIQUE mala Maite aj Twitcam, v ktorom pozdravila aj Slovensko a spomenula, že by chcela znova ísť do Európy. Twitcam bol veľmi vtipný, lebo musela odpovedať aj na otázky typu "Sex, alebo čokoláda?" a "Magnum, alebo Mane?" Maite bola usmievavá počas celého Twitcamu a spomenula, že jej ruka sa má už lepšie. 

Tu si môžete pozrieť Twitcam s Maite.



Ak ste sa ešte nepridali do nášho oficiálneho fanclubu Maite Sonrie Slovakia urobte tak na našej stránke fanclubu - TU ...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára