utorok 17. apríla 2012

Maite je nadšená, že bude pracovať na telenovele "Cachito de Cielo"

Herečka Maite Perroni, ktorá si zahrá v telenovele "Cachito de Cielo" hovorí, že sa veľmi teší, že bude hrať aj so svojim partnerom Mane de la Parra a že to bude niečo nov...é, lebo ešte nikdy nepracovali spolu. Potvrdila aj nahrávanie prvých scén a chce si to užiť. ,,Je to pekný príbeh, časti, kde Cachito zomrie, dostane znova život, potom to bude veľmi romantická časť, časť plná lásky, ilúzii a všetko v príbehu sa mení," povedala Maite.

Vzhľadom k tomu, že mydlova opera preferuj skorej komediálny žáner, Maite zdôraznila, že sa veľmi teší: ,,Keď robíš to, čo sa ti páči, máš túžbu učiť sa, túžbu, aby si robil nové veci. Existujú skvelí herci a je to dobré, že sa vždy učíme a učíme sa od veľkých hercov."

Zatiaľ sa Mane de la Parra vyjadril, že mu nebudú robiť problémy milostné scény jeho priateľky Maite a hlavného hrdinu Pedra Fernándeza. Povedal, že žiarlivosť nie je žiadnym faktorom v ich vzťahu. ,,Nie som žiarlivá osoba. Veľmi rešpektujem svoju partnerku a mám dôveru k nej. Nie je to niečo, prečo by som nespal."


za preklad ďakujem Densi :) 


Čo poviete? Tešíte sa na Maite v tejto novej telenovele?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára